Post by staddidulima on Mar 15, 2022 23:18:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stilist Kız: Beni Güzelleştir ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stilist Kız: Beni Güzelleştir IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ deneyimi artırmak ▞▞▞
▞▞▞ Stilist Kız: Beni Güzelleştir 2022 version ▞▞▞
Bu oyun çok eğlenceli. Ve kesinlikle kızı şekillendirmeye ve saçlarına mavi vurgular koymaya bayılıyorum. Ben bile ona güzel makyaj yapmayı seviyorum. Ayrıca onun için en iyi kıyafetleri seçmeyi de seviyorum çünkü artık bir gün iş, okul ve diğer yerlerde kıyafetlerimi giymiyorum.
Bu oyuna üç yıldız veriyorum çünkü ne zaman bir müşterimi giydirsem her zaman başarısız oluyor, en iyi giyinmiş olmasına rağmen gerçekten cesaret kırıcı ve çok sinir bozucu.
GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR OYUNNNNB ÖNE ÇIKMASI İÇİN İÇİN RANDOMMMMM EHJEOWKWNOXMXVZ,MLZXCBMCSMDVFKWLWOHRMMDI
lütfen bu oyunu oynama cep telefonunu hackle
En iyi oyun değil çünkü sürekli hata veriyor, bu yüzden o kadar da harika değil.😑
Bu oyun güzel ama yarışmaya gideceğimiz zaman sadece bir elbise ya da ayakkabı ya da herhangi bir pantolon ya da tişört almalıyız.
Stylist Girl: Make Me Fabulous Thông thường fxp
Tamam tamam ama bazı dükkanlara ödeme yapması gerekiyor ve sorun 2: çok fazla reklamı var lütfen kaldırın
Bu oyundan tamamen nefret ediyorum, bu "Rich Girls"ün yasal bir kopyası Bu oyunu önermem çünkü kendi karakterini seçmene bile izin vermiyor. Oyunu beğenmedim ve eklemeler hala çıkıyor. Başka bir şey de, kişisel stilistinize gittiğinizde neyin çöp olduğunu seçemiyorsunuz ve rekabete ya da farklı bir mağazaya gitmek için her bastığınızda eklemeler oluyor.
Benim telefonum mu yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Bu uygulamayı yeni yükledim ve sürekli "Stilist kız uygulaması duruyor, uygulamayı tekrar aç" diyor, yardımına ihtiyacım var, oyun harika. Daha önce arkadaşımın telefonunda oynamıştım ve harikaydı, bu yüzden sorunun ne olduğunu bilmiyorum. Lütfen bana yardım edin veya stilist kız uygulaması kadar harika olan başka bir oyun söyleyin. teşekkürler
iki güzel kıyafet paralı olur bu bir kaç çirkin şey dışında paralı saç boyasıda paralı
Bazı yerlerde kilitli ama oyun çok güzel. Bu yönde puanım 4.
Berbat otesi igren ne diyeyim yani.BERBAT.Lutfen duzeltin :[
Herşey Kilitli ve hep çocukluk
14 yaşındaki kız hala bu oyunu oynuyor ve bunu tuhaf ve komik buluyor 👋
Güzel ama hepsi paralï ve reklam alanındadır
Bu oyunu adeta m ü k e m e l çok beğeniyorum öyle güzel ki ama PK XD yi de size tavsiye ederim çeşid eşid güncellemeller var . 🤗 O yüzden size tavsiye ederim 😎
Bence çok güzel bu oyununda bir coco ailesi olarak biz seni çok iyi bu oyunu sizlerin bugune getiren tek biz bence o sizi geliştirmeniz sizin için iyiki bu oyunu varsınız sanki biri değilimdir... ve ayrica coco ekibinden biri bile değilim sizi COK SEVIYORUMMMM Bu arada * coco ekibi lutfen su bol reklam ve kilit kaldirinnnnnn***
Bu oyun çok eğlenceli Bu kadar çok müşterin olması ve sana hediyelerin verilebilmesi gerçekten hoşuma gidiyor.
Ben bu oyunu çok şanşşşşşşşşşşş bir oyun bir oyun güzel zaten bütün coco oyunları çok
O kadar çok reklam var ki..her şey kilitli..!!
çok fazla reklam! gerçek serseri bir metne tıkladığınız zamanın %90'ında atlayamayacağınız bir reklam izlemek zorunda kalırsınız; /
ben insirdim hiç güzel del arkadaşlar ben tamsiye ederım çinki oyun parayla kaydet filan paralı 😭😭🙊
Bu oyun çok iyi ama tek sorun çoğu şeyin kilitli olması Bunun için para ödememiz gerekiyor Pl..... birçok kişinin bu konuda şikayeti var
Bu uygulama sadece yükseltme öğelerinde reklamlara izin verdiği için 5 yıldız veriyorum, bu yüzden modelinizin seviye atlama şansı var Her yaştan bayanlar için eğlenceli oyunlar için teşekkürler...Gerçekten tatmin oldum
Stylist Girl: Make Me Fabulous Alkalmi iord
Arkadaşlar oyun korkunç pis bir oyundan nefretlere hak vermek 😠😠😢😤😣
Bu oyun o kadar bağımlılık yapıyor ki eklentileri kaldırmak için satın almak zorunda kaldım. Sadece oyunun daha fazla ceket ve üst katmanı olmasını ve ceketleri ve üstleri elbiseler ve diğer üstler üzerinde kullanmamıza izin vermesini diliyorum. Yine de bu uygulamayı seviyorum.
Çok reklamla içeride var, İnterneti ortancada çok reklam var, çok reklam var, fazla olabilirdi.
Stylist Girl: Make Me Fabulous ง่ายๆ dqky
Reklamlar beni deli ediyor. Tamam o kadar da çılgın değiller ama beni çok rahatsız ediyorlar
Bence bir oyun yüklemeniz için ısrar etmem ama yükleyin de diyemem güzel ama güzel yanı sıra
Hiç işe yaramadı, bundan nefret ediyorum, hataları düzelttiklerini söylediler açıkçası değil.
Barbatt bir oyun indirmeyi sakın😠😠
şu anda yükleniyor ha birde arkadaşlar lütden bir daha küfretmeyelim nolur ya çok ayıp oluyor👌✌👍
Her internetli 😠😡😤 oyun yapacaksanız şey iyi oyun yapın
Oyun çok ama çok kötü oyüzden bir yıldızda😠😠😠 Rastgele:tshkelzmxndkföcnxıxodknxhcıxıfhvhvgcbdndpeşsö, nyx7dödn
Yani bilmem ki çoooooooooook iyi
Yine merhaba bu oyun bana az zor geldi ama güzel bir oyun bu arada yıldızım 2 adım Ela nur burcum aslan
Niyet oyununa diyecodan dolayı alış veriş vean çalmışlar ve 1 verdim bence pılay sotereye gir veriş Co yaz kaşına çıkar sana bir beni dersine alışkan güle arkadaşlar bu Mi indir mayın
indiriyoruz bu ne ya 😡😡😡😡😠😠😠bu nasıl bir oyun o yıldızları ermicektim
Bu eğlenceli değildi, bastığınız her şey bir eklentidir, ayrıca neye basacağınızı bilmek için size çalışacak herhangi bir şey vermezler.
Bu harika bir oyun!! Gerçekten denemelisin. Kızı giydirmekten ve diğer katılımcılara oy vermekten gerçekten zevk alıyorum. Sadece bu, bazen bir reklam birçok kez gelir. Dinlenme her şey yolunda.
Bazı kusur var
hgf
Harvest.io – 3D Farming Arcade Szimulációs játékok wwxx
Bu uygulama harika bayıldım ama reklamlar yüzünden yoruluyorum 😴
Bir şeyden sonra çok fazla reklamları var. Onların çoğu şey kilidi. Ya da ödülleri almak için videoları izlemeliyiz. 2 yıldız veriyorum çünkü 50. pozisyondayken oyun ilginç oluyor. 1. sıraya geldiğimizde oyun canınızı sıkacak
Stylist Girl: Make Me Fabulous የተለመደ soh
Bu oyunu seviyorum ama ne zaman farklı bir stashoine tıklasam reklam çıkıyor 😐😒😲😨😬😠😡👹👺😾🙍👎🖓 Bu oyuna sadece 3 verdim ⛤⛤⛤
bence görsellik daha iyi olmalılar
Çok güzel bir oyun bir kere yükledim ama sildim. Artık yüklenmiyor yer açmamı istiyor ama sadece 1 oyun var
Güzel ama oyuna yeni başlarsan bazı şeyleri kötü açmıyor o yüzden sana 2 yıldız verdim.
Eğer sizde paraliysa bende yuklemiyeyim sizde yuklemeyin