Post by staddidulima on Mar 15, 2022 22:57:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Knife Hit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Knife Hit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty za neobmedzené peniaze ▞▞▞
▞▞▞ Knife Hit 2022 version ▞▞▞
Knife Hit Arcade ycm
Strašné. Táto hra vyžaduje, aby ste klepli na obrazovku, väčšina hráčov to robí veľmi rýchlo. takže to, čo urobili, zjavne zámerne, pridali malé tlačidlo presne tam, kde očakávajú, že budete rýchlo klepať. takže ak sa pokazíte, omylom kliknete na tlačidlo „Pozrieť reklamu“.
Naozaj milujem hru, nie je tam príliš veľa reklám! Miloval som túto hru na svojom telefóne.
Program bol chybný a reklamy sú neskutočné
Dobrá hra na plynutie času. Ale chýba mi to, keď hru hrám. S kvalitným telefónom to stále chýba, keď pustím nôž.
Má slušné množstvo prídavkov a je to trochu nudné.
Nože idú pár sekúnd po tom, čo som ich zasiahol, aby som ich hodil. Čo znamená, že prehrávam skôr kvôli chybám v hre.
Je to zábavná, ale veľmi návyková hra, milujem ju
Knife Hit آرکید bqq
Zábavná aplikácia, ale reklamy sú otravné a načasované tak, aby vás sklamali. Len tak náhodne som hral hru a chcel som zasiahnuť ďalší nôž a na obrazovke sa mi objavilo vyskakovacie okno, ktorému som sa nemohol vyhnúť, a potom ma zabije. Táto úroveň reklamy ničí hru, pretože majú reklamu, kde sú tlačidlá domov len zapuzdrené, ak náhodou zmeškáte tlačidlo domov, hádajte čo? Ďalší inzerát
Túto hlúpo tvrdú hru by som ani nezdieľal s ľuďmi, ktorých nenávidím. Zasiahnete cieľ a potom svoj vlastný nôž. nemohol som. Dokonca prejdite 5. úroveň. Táto hra je ťažšia ako temné duše alebo duše démonov. Nikdy som nechcel rozbiť telefón tak tak hrozne predtým. Nie je to zábava, ak nenávidíte prehrávanie hry po hre po hre po hre.
T E R I B L E G A M E . Chcel by som začať tým, že hra beží uprostred toho, ako ju hráte, reklama, VEĽMI chyba (neviem, či je to len moja) bossov (ako sú vzácni a legendárni ako rytier, aqua oblek atď.). Na tvojom mieste by som si to nestiahol. Ale ja nie som ty, tak si rob čo chceš. Zvýšte svoju hru, Estoty a KetchApp
Je to zábavné, ale veľmi rýchlo zostarne
suger laggy, aj keď mám vypnutú wifi, pretože je to offline hra a niekedy mi auto hádže nože, aj keď sa nedotknem obrazovky, ale inak je to dobrá hra
Pekná hra Menej reklám
Táto hra je pomalá a úplná nuda. Umiestňuje tiež reklamy na moju domovskú obrazovku. Nestrácajte čas svojimi údajmi v tomto koši.
Knife Hit Arcade ycm
Super hra a tesim sa na vyzvu (mohly by ste pridat multiplayer)
Je to celkom jednoduché, no zároveň náročné.
Knife Hit Arcade ycm
Ez
Dobrá hra a žrút času, ale môj bože... tie reklamy. Nikdy som nevidel aplikáciu, ktorá by obsahovala TOĽKO REKLAMY FKN! Zakaždým, keď zomriete a budete pokračovať, alebo zakaždým, keď zomriete a budete chcieť znova spustiť reklamu. Zdá sa, že zakaždým, keď dokončíte 2 úrovne šéfa, reklama. Príliš veľa reklám. Nehovoriac o tom, že môžu trvať až 20 alebo 30 sekúnd bez tlačidla na preskočenie. Túto aplikáciu som odstránil po 15 minútach od jej používania.
teraz zlá hra. extra pokračovať nevyskakovať teraz. jablká pre video nevyskakujú. tak zlé. potom nemôžem chytiť viac jabĺk. prečo zvyšujete šance, že nebudete v hre?
dobrá hra ale seká mi keď Hádžem nôž
Aplikácia sa tak veľmi kazí, že musím každých 5 sekúnd klepnúť na obrazovku, pretože ak klepnem rýchlo, sekne! Aby som to vyriešil individuálne, musím mať aplikáciu spustenú hodinu! Je to skvelý zabijak času, ale opravte to, inak to odstránim a ohodnotím to 1 hviezdičkou!
Milujem túto hru a hrám ju každý deň, jediný problém, s ktorým som sa stretol, je ten, že niekedy nemám možnosť pozrieť si reklamu a skúsiť to znova, a tiež som zaznamenal veľa oneskorení.
Neviem, ako je to s časovaním na nožoch, ale väčšinou to cvakám medzi dva ďalšie nože, ďaleko od seba, a takmer vždy to dopadne na jeden z nožov.
Zlé a závady prinášajú hrozný zážitok. Ale môže to byť zábavná hra, ak sa nepokazí.
Objavujte A Sťahujte Bezplatné Hry A Aplikácie Pre Android. Zadarmo Na Stiahnutie .apk ... Vyžaduje Android : Android 5.0+. Verzia : 1.0.0 ... Knife Hit APK
Case Hunter: Brain funny Cases Simulácie qhj
Ešte som nehral a poviem, že dávam recenziu, na ktorej nezáleží, keďže som NEhral, neberte to do úvahy, keďže som túto hru nehral odkedy som bol na vysokej škole, ale nebola dosť dobrá aby ste spoznali hráčov, ktorí prechádzajú touto hrou s tímom ľudí a tímom, len som náhodne rozoslal spam tlačidlá automatického dokončovania, vítam vás na zbytočnú recenziu
Hra je skvelá, ale môžete odstrániť oneskorenie, pretože je tiež úžasná, je tiež taká oneskorená a dostala sa do dovoľte mi vyhrať, tiež sa aktualizovala môžete aktualizovať hru, prosím, ak nie dám jej jednu hviezdičku 😁 😂
Dobrá hra
Krásne, že bojujete s koksom, ale dostanete ho a môžete si kúpiť naozaj skvelé nože
zábavná hra, ale musí sa veľa reštartovať. toto je hra na zúrenie, pripravte sa. Je tu 0 kontrolných bodov a ak chcete málo reklám, vypnite WiFi.
Skvelá a zábavná hra. Naozaj pomáha tráviť čas bez toho, aby ste o tom vedeli. Existujú reklamy, aj keď nie príliš rušivé. Odporúčam to každému. Tiež, ak by ste mohli pridať nejaké ďalšie veci, ako sú rebríčky a minihry, bolo by to skvelé.
Táto hra je taká zlá, pretože keď som bol v 8. fáze, prehral som a potom som sa dostal do 1. fázy s😡😡😡😡😡