Post by staddidulima on Mar 15, 2022 22:54:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rescue Cut - Rope Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rescue Cut - Rope Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack játék (további források) ▞▞▞
▞▞▞ Rescue Cut - Rope Puzzle 2022 version ▞▞▞
Csodálatos és szórakoztató.Kedveset ennek a játéknak😘!!!!!!!!!!!!!!
Szép játék, de sokkal jobban élvezném, ha nem bombáznának 5-10 másodpercenként reklámok. Én a reklámozás mellett vagyok, de Jézusom, ez nevetséges. Ajánlást; csökkentsd egy kicsit a reklámozást. Emiatt szeretném eltávolítani.
Italian Tuscan Style Grape Laden Scroll Kitchen Wall Plaque · Details about Sterling Silver 1.7 MM Diamond-cut Rope Chain Necklace MSRP $64
Rescue Cut - Rope Puzzle Puzzle rhr
A játék folyamatosan összeomlik. Senki sem akarja újraindítani a játékot minden szint teljesítése után. Néha még egy teljes szintet sem fejezek be, mielőtt összeomlik. A szégyen szórakoztatónak tűnt.
Ez ismétlődővé válik. Eleinte érdekes, aztán elkezdi látni ugyanazt a tanfolyamot, különböző ruhákat.
Rescue Cut - Rope Puzzle پزل onm
Nekem nem nagyon tetszett, mert meg kellett benne ölni az állatokat!!!
Use merge magic to challenge puzzles and design home,create a magic fish ... How to Loot - Pin Pull & Hero Rescue APK ... Cut the Rope APK
Nagyon jó játék tele szuper ötletekkel de engem a rengeteg reklám nagyon felidegesített. Folytatom legalább a hirdetések felét kiveszik
Xiaomi Mi TV P1 32 inch 1.5GB RAM 8GB ROM Android TV 9.0 bluetooth 5.0 5G ... 2 Hours Working Time One Key Depth Hold Live Stream Diving Rescue RC Drone
A játék eleinte szórakoztató, de idővel unalmassá válik. Valahányszor azért nézek meg egy hirdetést, hogy kiérdemeljek egy karaktert, arra késztet, hogy megnézzem a hirdetést, de nem értem a karaktert!
Bogár játékok: Játssz ingyen Bogár játékokat
Mivan gyökér reklámból kéne pénz?? Lucky Patcher csodákra képes 😉
Christmas Jigsaw Puzzles Game Oktatójátékok xcy
Nagyon jó játék. De csak azért adok 3☆ mert a 160-dik pájától ismétlödnek.
Nem enged be a játék szörnyü ezért ki sem probáltam és kidobot azzal hogy az alkalmzás le állt ezért csak 1 csilag
Nem tudom. Unalmas volt. Nincs zene. És a szintek nagyon egyszerűek. Talán ez a lényeg, de ez nem az én stílusom.
Rendben van. Bárcsak legalább a reklámokban szereplő zenét tették volna bele. Nincs hang, és kicsit megöli számomra.
A játék szórakoztató, de túl sok hirdetés jelenik meg, ami miatt nem akarok játszani
Ha problémáid vannak a hirdetésekkel, csak kapcsold be a repülőgép módot Engem személy szerint nem nagyon érdekel a klasszikus mód, mert csak az elején szórakoztató, és játék közben unalmassá válik! Szívesebben játszok játékosokkal és érméket keresek, így sokkal szórakoztatóbb!
Imádom, de percenként 100 hirdetést kapok! Hoooo, a reklámok a rossz része. Rajtuk kívül a játékok fantasztikusak!
Rescue Cut - Rope Puzzle 解謎 erd
Nincs igazi kihívás a rejtvényeknek. Hirdetések minden 2. szakaszban, de átrepül a szakaszokon, így rengeteg hirdetést lát.
A játék nagyon meh, a szintek egyszerűen túl könnyűek, nincs kihívás. A hirdetések leállításához feltétlenül kapcsolja ki a WiFi-t és az adatátvitelt, mert nem fognak lejátszani, ha nincs kapcsolat. A 140. szint után is a szintek újra és újra ismétlődnek a már teljesített szintekről.
Jo csak kicsit lassu de amugy jó
Valaki segítsen ! Én most töltöttem le a játékot és nem enged be ! Aki tud segíteni az kérem szépen mondja meg mit kell csinálni hogy hogy ez normális e ! Köszönöm ! Igen ! És ezért egy csillag ! 🤔😔😦🤔🤔🤔
Mert
Ez egy nagyszerű játék, de módja annak, hogy sok hirdetést jelenítsen meg. Játssz 2 szakaszt, majd ad 2 szakaszt, majd hirdetést. Ez így megy végig.
Words of Wonders: Szavak Keresztrejtvény Online apk - veapps
Kínai kuponok, kuponkereső | KinaiGuru.hu
Ez a játek nagyon jó de az a rosz benne hogy sok reklám de ha ki kapcsolod a wifit akkor nem ad Az egyik barátommmal el érutk az ő telóján az 500 lvl-t És ki is vituk kicsit nehéz volt de na
Ugyanazok a rejtvények újra és újra feljutottam az 1300-as szintre, és ez folyamatosan ismétli önmagát
Jó játék lenne, de reklámokkal tönkretették. Amellett, hogy minden forduló után hirdetések jelennek meg, minden 2-3 körben vagy van egy videóhirdetés, amelyet meg kell néznie, vagy egy olyan szemétreklám, amely miatt játszhat a játékkal, vagy várja meg, amíg az időzítő lejár. Túl sok mohó fejlesztő készít ilyen játékokat. Utálom a mobiljátékokat
Rescue Cut - Rope Puzzle پزل onm
Nagyon sok a reklám
Nagyon jó játék énis mindenkinek csak ajánlani tudom már a kezdetektől tudtam ,hogy ez nekem tetszeni fog!😺
Arknights (iOS) Által: YOSTAR LIMITED #2. ... Rescue Cut
Egész jó.
Jó jàték
Nagyon Jó Mindenkinek Csak Ajánlani Tudom 😀😃😄😁😆😅🤣😂🙂🙃😉😊😇😍🤩😘😗☺️😚😙😋😛😜😝🤗🤭😽😻🙀🙉🙋♀️
Jó játék kevés reklám. Nekem teszik
Szerintem vedd meg ezt a játékot! Pihentető 😊😂 szórakoztató, csodálatos és imádom. Ha megunom a játékaimat, és mentővágást játszok, és többé nem unom!
Jó játék 😁
Könnyű és kész
Hungarian-English Dictionary (Starting with "K") - Translation ...
Waaaaay túl sok hirdetés. Szinte minden szint vagy minden más szint után. Látva, hogy az egyes szintek teljesítése idk 10 másodpercet vesz igénybe. Nagyon bosszantó.
Tetszik a játék, de sok a hirdetés, például 1-2 puzzle játék után mindig van egy hirdetés😓.
Remek szórakozás, ha aspergeres vagy. Egyébként nagyon unalmas a 200-as szint után. Ugyanazok a forgatókönyvek újra és újra… már nem is izgat.
Szuper nagyon jó ♥️
A hirdetések elviselhetők, mivel azonnal bezárhatod őket. Maga a játék...vagy zseni vagyok, vagy hülye egyszerű a játék. Egyáltalán nem jelent kihívást. Csak vágd el a kötelet, és a haver leesik. A „rejtvények” kitalálása fél másodpercig tart.
Nagyon szórakoztató és problémamegoldó is! A gyerekem mindig azt mondja eleinte nehéz volt, de aztán KÖNNYŰ!
Által Kifejlesztett Rescue Cut, 2021-09-06.
A játék a 60-as szintig rendben volt, utána a játék játszhatatlanná vált. Töröltem a játékot és újra letöltöttem, valahányszor elérem a 60-at, hirtelen meghibásodik.
Nagyon joooooo❤❤❤❤❤❤